Expositie/Ausstellung Giuseppe Lamers

Geschreven door Giuseppe Lamers op . Geplaatst in Blog

08 april 2018

Atelier & Beeldentuin Giuseppe Lamers

Op zondag 8 april is de beeldentuin en het atelier voor de eerste keer dit jaar geopend. Kom de werken van Giuseppe Lamers bekijken in de mooie beeldentuin en neem een kijkje in het atelier waar normaliter de beelden worden vervaardigd, maar die tijdens expositie dagen wordt omgetoverd tot een volwaardige expositie ruimte. Heb je op zondag 8 april geen tijd en wil je toch een kijkje komen nemen, dan is dit altijd mogelijk op afspraak!

Locatie:

Atelier & Beeldentuin Giuseppe Lamers
Burgemeester Korstenstraat 16
6049 AM Herten

Openingstijden:

08 april 2018 van 12:00–18:00 uur.

Routebeschrijving

Hieronder op de kaart ziet u locatie weergegeven. Tevens kunt u onderaan de kaart een routebeschrijving aanmaken door uw vertrekpunt (bijv. straatnaam huisnummer, postcode woonplaats) in te geven en op routebeschrijving te klikken. Als u op een onderdeel van de weergegeven beschrijving klikt, wordt dit punt in de routebeschrijving op de kaart erboven weergegeven.

Labels:, , , , , ,

Giuseppe Lamers

Beeldend Kunstenaar, wiens werk centraal staat in deze website. Levensgenieter, die dagelijks met een brede lach op zijn gezicht bezig is met zijn verslaving:" Druk in de weer zijn met zijn beelden en alles wat daarmee samengaat, zoals materiaal regelen en exposities opzetten.".